Meer over C·RO

De broeken van het merk C·RO hebben een Magic Fit! Deze fit zorgt ervoor dat iedere vrouw wel een C·RO broek past. De broeken hebben een enorme stretch, die ook na het wassen de broek perfect in vorm houdt. De stretch maakt de broeken ook nog eens super comfortabel!

Stretch broeken met een ideale pasvorm

Het is écht zo: iedere vrouw past de broeken van C·RO. De basisbroeken worden gemaakt in drie verschillende modellen, zodat er altijd wel eentje past. De broeken van C·RO zijn ook nog eens zeer comfortabel dankzij de stretch. De stof van de broeken is kriss-cross geweven en bevat relatief weinig elastaan waardoor de pasvorm perfect blijft.  Binnen dit merk vind je prachtige jacquard print broeken, modische broeken, capri’s, shorts… noem maar op!

Download

Vul het onderstaande formulier in om toegang te krijgen tot onze downloads.

Komend seizoen

De kleuren van komend seizoen

Specificaties C·RO

Iedere vrouw wil zich prettig voelen in wat ze draagt. Een comfortabele broek met de juiste pasvorm helpt hier enorm bij! Past het merk in jouw winkel? Hieronder vind je wat praktische informatie over het merk C·RO:

  • Maten: 34 t/m 48, sommige modellen t/m 52
  • Fotografie: sfeerfoto’s en productfoto’s
  • Bestellen: via B2B en via een gratis app, voorraad checken en aanvullen
  • Pre-order en korte termijn
  • C·RO ademt sustainability

Bekijk ook

Altijd behulpzaam

De beste service

Hulp met marketing

Snelle wissel in collectie

Kopje koffie in de showroom?

Reden genoeg gevonden om afspraak te maken of juist nog wat overtuiging nodig? Wij staan iedere werkdag met een volle glimlach en een heerlijke koffie voor jullie klaar. Maak een afspraak en we gaan samen kijken naar de mogelijkheden!

Kom de showroom bekijken