Meer over Eleonora Amadei

Eleonora Amadei is een eigentijds Italiaans modemerk. Veel Italiaanse modemerken hebben een kleine maatvoering. Dit merk niet: ze voeren de maat zoals deze in Nederland zou moeten vallen. Dat maakt het passen een stuk prettiger! De collectie is uniek en richt zich op de vrouw die wat anders wil dragen dan de rest.

Eleonora Amadei: Eigentijds en Uniek

Het unieke aan het Italiaanse merk Eleonora Amadei, is het gebruik van de prints. De prints zijn ontworpen met een zelf ontwikkeld kleurenpalet. De prints geven het merk een eigen identiteit. Creativiteit met een flair en de geweldige Italiaanse kwaliteit zijn de dragende factoren voor het merk. Hiermee hebben ze hun succes bewezen. Het gebruik van traditioneel Italiaans handwerk zorgt voor originele en verrassende collecties.

Download

Vul het onderstaande formulier in om toegang te krijgen tot onze downloads.

Komend seizoen

De kleuren van komend seizoen

Specificaties van Eleonora Amadei

Dit mooie Italiaanse modemerk kan een geweldige toevoeging zijn in je winkel. Verras je klanten met de unieke prints! Dit zijn de specificaties van het merk:

  • Maten 34 tm 48 (Nederlandse maten)
  • Fotografie: sfeerfoto’s en productfoto’s
  • Pre-order
  • Nabestellen op aanvraag

Altijd behulpzaam

De beste service

Hulp met marketing

Snelle wissel in collectie

Kopje koffie in de showroom?

Reden genoeg gevonden om afspraak te maken of juist nog wat overtuiging nodig? Wij staan iedere werkdag met een volle glimlach en een heerlijke koffie voor jullie klaar. Maak een afspraak en we gaan samen kijken naar de mogelijkheden!

Kom de showroom bekijken