Meer over Skovhuus

Al sinds 1972 produceert Skovhuus knitwear van hoogwaardige kwaliteit. Dit wordt gedaan vanuit Denemarken, het land dat bekend staat om de productie van gebreide kleding. Skovhuus produceert de collecties volledig zelf. Dat maakt de productie flexibel: Skovhuus heeft een unieke kijk op de productie en het design. Bovendien zorgt de lokale productie voor een constant hoge kwaliteit.

Organic Cotton & Re:Loved by Skovhuus

Met Organic Cotton by Skovhuus ervaar je een uitstekende kwaliteit katoen, die ook nog eens goed voor de planeet is. Duurzaamheid staat centraal bij deze collectie. De Deense collectie biedt biologische, maar comfortabele en unieke items. Alles is biologisch geclassificeerd en is gegroeid zonder schadelijke chemicaliën te gebruiken. De dames knitwear van de Re:Loved collectie wordt gemaakt van 100% gerecyclede stoffen. De collectie bevat gebreide vesten en truien. Perfect voor het najaar!

Download

Vul het onderstaande formulier in om toegang te krijgen tot onze downloads.

Komend seizoen

De kleuren van komend seizoen

Specificaties Specificaties Skovhuus

De prachtige knitwear voor dames van Skovhuus mag niet ontbreken in jouw collectie. Deze must-have items zijn duurzaam en perfect te combineren in iedere garderobe.

  • Maten: S t/m 3XL
  • Fotografie: sfeerfoto’s en productfoto’s beschikbaar
  • Te bestellen in veel verschillende kleuren
  • Goede voorraad beschikbaar ook in het seizoen
  • Bestellen: via B2B en via een gratis app, voorraad checken en aanvullen
  • Duurzaam merk

Bekijk ook

Altijd behulpzaam

De beste service

Hulp met marketing

Snelle wissel in collectie

Kopje koffie in de showroom?

Reden genoeg gevonden om afspraak te maken of juist nog wat overtuiging nodig? Wij staan iedere werkdag met een volle glimlach en een heerlijke koffie voor jullie klaar. Maak een afspraak en we gaan samen kijken naar de mogelijkheden!

Kom de showroom bekijken