Een partner voor haar klanten

“Gezamenlijk kunnen wij  zorgen voor optimaal rendement.”

Blom Fashion wil graag een partner zijn voor haar klanten. Wij zijn een internationaal opererende fabrikant en – agentuur. Onze merken zijn stuk voor stuk gevestigde namen in de Europese Mode markt. Deze merken brengen voororder collecties, hebben directe voorraad ter beschikking en hebben ook flash leveringen. (korte termijn) Voor ons broeken merk geldt dat wij ook een NOS service kunnen aanbieden.

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de mode markt waardoor wij u de juiste merken kunnen aanbieden  met de juiste prijzen en condities. Vertrouwen, samenwerking en passie staan bij ons hoog in het vaandel. Dit vindt u terug in onze merken.

De synergie met onze merken

De synergie die wij met onze  merken behalen, behalen we ook met onze klanten, waardoor er een optimaal rendement ontstaat. Uiteindelijk draait het er voor een ieder om dat je goede homogene merken bij elkaar hebt waarmee een uitstekend rendement wordt behaald.

Om blijvend te vernieuwen en te ontwikkelen in een overvolle markt reizen we de hele wereld over om nieuwe trends en merken te spotten en zoveel mogelijk nieuwe ontwikkelingen te volgen.

Altijd behulpzaam

De beste service

Hulp met marketing

Snelle wissel in collectie

Kopje koffie in de showroom?

Reden genoeg gevonden om afspraak te maken of juist nog wat overtuiging nodig? Wij staan iedere werkdag met een volle glimlach en een heerlijke koffie voor jullie klaar. Maak een afspraak en we gaan samen kijken naar de mogelijkheden!

Kom de showroom bekijken