Kledingstomer

Een stoomreiniger voor kleding verwijdert veel sneller de kreukels, muffe luchtjes en beschermt de vezels van het kledingstuk. Een kledingstomer is dus ideaal om kleding weer glad te strijken, te verfrissen en mooi te houden.

Voor bedrijven en bij u thuis

Wij verkopen verschillende kledingstomers, zowel voor professioneel als thuisgebruik. Elke kledingstomer is bijzonder gebruiksvriendelijk. Wel zo handig als u regelmatig grote stapels kleding moet strijken. Met de kledingstomer gaat dat niet alleen sneller, het resultaat is mooier en uw armen en schouders worden veel minder belast dan met een strijkbout.

Betrouwbare stomer van Jiffy

De kledingstomers van Jiffy Steamer zijn uitgebreid getest, bijzonder betrouwbaar en stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Of u nu uw overhemden of blouses thuis snel wilt stomen of het in uw winkel probleemloos wilt gebruiken, op deze kledingstomers kunt u altijd rekenen.

Download de manual

Beter dan een strijkijzer

Een strijkijzer beschadigt bij elke strijkbeurt de kleding; het drukt de vezels plat terwijl het met stomen juist weer terugkomt in de originele stand. Een kledingstomer werkt ook 3x sneller dan een strijkijzer. Snel een overhemd kreukvrij krijgen gaat dus zonder moeite met de kledingstomers van Jiffy Steamer.

Dit is een SUPER apparaat. Een echte aanrader. We kunnen m niet meer missen!!!

Evelien van Frans van de Ven mode

ik heb er ook een ..helemaal geweldig vooral viscose truitjes ..nooit meer glimmen en alle kreukels eruit .ik doe er ook de bekleding van de bank mee autostoelen en mooie jasjes colberts overhemden bloesjes .wat een uitvinding zeg !! Ik heb geen bergen strijk meer oh en het dekbed !!! .. op bed doen en dan even eroverheen wat een uitvinding zeg !!! de strijkbout is met pensioen hahaha

Margalith de leeuw
 

Wij hebben via Eric Blom de Jiffy J-2000 gekocht ,in gebruik een super makkelijk apparaat met een snelle opwarm tijd ,een kind kan de was doen!!!!! zo makkelijk en goed resultaat een aanrader voor iedereen.

Henk van den Pol

Brinkers mode & lingerie
We hebben dit apparaat gekocht bij Blom Fashion en zijn er erg blij mee. Het apparaat is erg handzaam. Het staat bij ons in de winkel en er kan tussendoor gestoomd worden. Kleding die vaak toch wel gekreukeld binnenkomt hebben we zo weer zonder kreukels in het vak hangen. Ziet er veel beter uit. Echt een aanrader.

Annemarie Brinkers

Altijd behulpzaam

De beste service

Hulp met marketing

Snelle wissel in collectie

Kopje koffie in de showroom?

Reden genoeg gevonden om afspraak te maken of juist nog wat overtuiging nodig? Wij staan iedere werkdag met een volle glimlach en een heerlijke koffie voor jullie klaar. Maak een afspraak en we gaan samen kijken naar de mogelijkheden!

Kom de showroom bekijken