Meer over NOOS

NOOS betekent NEVER OUT OF STOCK en is veel belangrijker dan gedacht wordt. Je hoeft deze artikelen nooit af te prijzen, dus je hebt een constante goede marge op deze items. Door het wekelijks aanvullen van de verkochten artikelen zul je ervaren dat je meer NOOS stuks gaat verkopen waardoor je rendement enorm zal verbeteren.

Denk aan basisartikelen zoals T-shirts, topjes, broeken, jassen, vesten truien etc. Belangrijk hierbij is je voorraad op pijl te houden, dan ga je echt veel meer stuks verkopen. Wij willen het u graag bewijzen, vraag naar de mogelijkheden.

NOOS Video's

CRO

Etage

Lundgaard

Elton

Skovhuus

Myra by NED

Setter

Altijd behulpzaam

De beste service

Hulp met marketing

Snelle wissel in collectie

Wat zeggen anderen?

Fashion By Reiss

Mag ik je iets laten zien? Vroeg Eric, even geleden, een seizoen of tien. Deze broek past iedere vrouw. Pas deze even in het blauw. Nu ben ik niet zo snel tevree…. Maar tegen deze broek zegt echt niemand nee. We begonnen met alleen zwart. Okee, ik weet het, heel apart. Maar een seizoen of twee later…. Zaten we met een serieuze kater…. Nee, dat is gekkigheid Tot nu toe absoluut geen spijt. We verkopen per seizoen ongeveer 250 broeken Dus moeten we niet verder zoeken. Le choix d’Eric niet alleen in wijn. De marge die is ook fijn. Ons best verkochte broek ooit Nu genoeg met complimenten gestrooid. Ik denk dit is duidelijk genoeg!

Frits Boersma

Wij werken nu een paar seizoenen met Cero. Vooral de Magic fit is een broek die uitstekend verkoopt. Dank zij een prima pasvorm en een groot kleurenaanbod is het een aanrader voor iedere winkel.

Jeannette van Beem

Met Top Secret hebben wij sinds een aantal seizoenen een leuke trigger toegevoegd aan ons merkenbestand.
De prachtig uitgewerkte items vinden makkelijk hun weg naar de klant en de marge is daarbij heel aantrekkelijk!
We zijn erg tevreden over de pasvorm van met name de shirts en vesten en verkopen deze steeds vaker aan onze doelgroep: de 30+ vrouw die prijs stelt op vlotte kleding met kwaliteit en goede pasvormen tegen een redelijke prijs.
Tijdens de inkoop kunnen we voetstoots uitgaan van het prima advies van Eric Blom, die van elk bezoek aan zijn showroom een feestje weet te maken!

Kopje koffie in de showroom?

Reden genoeg gevonden om afspraak te maken of juist nog wat overtuiging nodig? Wij staan iedere werkdag met een volle glimlach en een heerlijke koffie voor jullie klaar. Maak een afspraak en we gaan samen kijken naar de mogelijkheden!

Kom de showroom bekijken