Snel en gemakkelijk uw collectie kreukvrij

Beste Deal van Nederland

Kledingstomer

Kledingstomer

Een stoomreiniger voor kleding verwijdert veel sneller de kreukels, muffe luchtjes en beschermt de vezels van het kledingstuk. Een kledingstomer is dus ideaal om kleding weer glad te strijken, te verfrissen en mooi te houden.

Portfolio

Kledingstomer voor bedrijven en bij u thuis

Wij verkopen verschillende kledingstomers, zowel voor professioneel als thuisgebruik. Elke kledingstomer is bijzonder gebruiksvriendelijk. Wel zo handig als u regelmatig grote stapels kleding moet strijken. Met de kledingstomer gaat dat niet alleen sneller, het resultaat is mooier en uw armen en schouders worden veel minder belast dan met een strijkbout.

Multiple Widget

Beter dan een strijkijzer

Een strijkijzer beschadigt bij elke strijkbeurt de kleding; het drukt de vezels plat terwijl het met stomen juist weer terugkomt in de originele stand. Een kledingstomer werkt ook 3x sneller dan een strijkijzer. Snel een overhemd kreukvrij krijgen gaat dus zonder moeite met de kledingstomers van Jiffy Steamer.

Portfolio

Betrouwbare stomer van Jiffy

De kledingstomers van Jiffy Steamer zijn uitgebreid getest, bijzonder betrouwbaar en stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Of u nu uw overhemden of blouses thuis snel wilt stomen of het in uw winkel probleemloos wilt gebruiken, op deze kledingstomers kunt u altijd rekenen.

Multiple Widget

Service en informatie bij kledingstomer

Op zowel de professionele kledingstomers als die voor thuisgebruik krijgt u 2 jaar volledige garantie. Het is wel belangrijk dat u dit stoomapparaat voor kleding zo nu en dan schoonmaakt om kalkafzetting te voorkomen. Hoe dit moet staat duidelijk omschreven in de Nederlandstalige handleiding. Voor meer informatie over de service of bij vragen omtrent het onderhoud of gebruik kunt u altijd contact met ons opnemen.
Rating: 5

8 thoughts on “Snel en gemakkelijk uw collectie kreukvrij”

  1. ik heb er ook een ..helemaal geweldig vooral viscose truitjes ..nooit meer glimmen en alle kreukels eruit .ik doe er ook de bekleding van de bank mee autostoelen en mooie jasjes colberts overhemden bloesjes .wat een uitvinding zeg !! Ik heb geen bergen strijk meer oh en het dekbed !!! .. op bed doen en dan even eroverheen wat een uitvinding zeg !!! de strijkbout is met pensioen hahaha

    Rating: 5
  2. Wij hebben via Eric Blom de Jiffy J-2000 gekocht ,in gebruik een super makkelijk apparaat met een snelle opwarm tijd ,een kind kan de was doen!!!!! zo makkelijk en goed resultaat een aanrader voor iedereen.

  3. Brinkers mode & lingerie
    We hebben dit apparaat gekocht bij Blom Fashion en zijn er erg blij mee. Het apparaat is erg handzaam. Het staat bij ons in de winkel en er kan tussendoor gestoomd worden. Kleding die vaak toch wel gekreukeld binnenkomt hebben we zo weer zonder kreukels in het vak hangen. Ziet er veel beter uit. Echt een aanrader.

    Rating: 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X
Contact ons

Wilt u graag persoonlijk advies?
Vraag het ons direct

Bel: +32 (0)14 480 132

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Stel uw vraag

× Whatsapp